Gastenboek

Wij zijn benieuwd wat u vindt van ons toneelspel.

 

14 gedachten over “Gastenboek

 1. Het was weer lachen op vrijdagvond 29e, een geweldig stuk toneel, wel dacht ik zo ,er zal geen avond hetzelfde zijn ,en dat is ook bijzonder, en een teken dat jullie het allemaal bijzonder goed brachten. Ik vond het weer een gezellige avond.
  Veel succes verder, en een hartelijke groet van mij.

 2. Gefeliciteerd uitverkocht en wat goed om zo het jaar te beginnen,wij zijn erbij a.s zaterdag.
  Jeanine en Daisy

 3. Kat van huis?…Dan wij ook!
  We hebben in De Wiekelaar op 21 november 2014 weer buitengewoon genoten van de voorspelbare onvoorspelbaarheid van hetgeen alle spelers in dit jubileumjaar ook nu weer voor het voetlicht hebben gebracht, Ook nu waren er momenten waar bewust of onbewust in het verhaal wijzigingen optraden ten aanzien van het script, hier wist de souffleuse vakkundig sturing aan te geven. Opmerkelijk was nu ook weer de veelheid van uitspraken en situaties waar soms geen touw aan vast te knopen was. Verrassend was, tot slot, het moment waarop een echte Zundapp De Wiekelaar kwam ingereden. Al met al ook nu weer een blijspel waar we blij van zijn geworden.

 4. Reactie Rag en Rauw: Evaluatie aan keukentafel with Canadians : errug goed en leuk stuk toneel. Vooral Wendy groeit nog steeds als actrice, best moeilijk lange monologen tegen de zaal. En Marcel en Ciska met dubbelrol, goed gedaan. En de verloting door Marcel is al toneel op zich. Veel mensen weer een leuke avond bezorgd.

 5. Vrijdag 7- 11 – 2015
  Er werd weer heel goed gespeeld, met name Wendy en oma klasse. Het was wel weer lachen, hoe krijgen jullie het weer voor elkaar in die korte tijd. Ik kom gewoon 21 nov weer!! ( met worst)
  Gr. Femmy Beldman

 6. Afgelopen vrijdagavond ,
  Iedereen zat goed in z,n rol, toch wil ik Wendy even noemen, die deed het heel goed, Wendy ga zo door.
  Allemaal succes verder.

 7. Na een hele leuke gezellige toneelavond (ik had ook niet anders verwacht) gingen we op de fiets terug en kwam ik ongelukkig te vallen. Een flinke knieblessure ,ambulance, ziekenhuis, operatie etc. etc. Het lachen was mij over. op een avond werd ik verrast met een mooie bos bloemen van de toneelvereniging, dat waardeer ik enorm en daarom een berichtje. Dank jullie wel!!!

 8. Voor de 2e keer zat ik zaterdagavond dus ook in de volle zaal van het Witte Peerd.
  Allemaal mensen die hun steentje hebben bijgedragen, om jullie te laten fietsen
  Op de Alp d,Huzes , om die vreselijke ziekte (Kanker) tegen te gaan.
  Fijn dat deze Benefiet avond zo,n prachtig bedrag heeft op geleverd.
  Ik weet ,het kost heel veel tijd, heerlijk als je gezond bent, en het kunt doen.
  Het is naasten liefde, wees er trots op dat je dit voor een ander kunt doen!

 9. Tonny en ik hebben genoten vanavond, volgens mij met zoveel talent op de planken, en zoveel improvisatie in dit toneelstuk, kunnen jullie zelf een stuk schrijven en op de planken brengen. Wij wachten af.

 10. Het was weer een avond lachen met Plankenkoorts.
  En zeker weten dat niet alles in het boekje stond 😉
  Zo was er een lachbui onder de spelers, maar dat maakt het zo leuk.
  Het is duidelijk dat het plezier onderling eraf spat.
  Ga zo door! En heel veel succes voor de komende opvoeringen.

 11. Veur alle speulers: wi’j hept opni’j geneuten van jullie toneelstuk ’t Is bingo op de camping’. Jullie bint toppers. 👍Jammer veur iederiene die ’t stuk nog niet e ziene hept, ‘k begrepe dat uut uutverkocht is a.s. zoaterdag, mar wie wet… miskien komt tur nog wel kaarties vri’j umdat best een bulte mézun griep hept…🤧 ’t is echt de muite weert (aj teminste een oampie lachen wilt) Nog heel veule sukses t wiekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *